Bli förare och jobba med till exempel truck!

Hej! Jag ser att många av er och frågat mycket och undrat mycket om hur och om vad som fick mig att välja det yrket som jag valt och vad som fått mig in på det. Jag tänkte att jag nu i det här inlägget skulle vilja berätta lite mer. Jag har då alltså gått en utbildningDahlens Utbildningar, och det här en utbildning som ni kan läsa mer om på www.dahlensutb.com. Jag hoppas att det kan vara till hjälp och jag hoppas att kanske flera av er där ute kan bli lite inspirerade efter detta och det här inlägget!

Jag jobbar ju inom markindustrin som markarbetare och för att jobba på det företaget som jag jobbar på nu och göra det jag gör nu så fick jag då alltså gå en utbildning på Dahlens Utbildningar och utbilda mig och lära mig om allt som krävs när man jobbar inom denna bransch. Jag är verkligen jättetacksam och nöjd med allt som jag fått hjälp med och allt som jag fått lära mig på den här utbildningsskolan. Jag hoppas att fler där ute vill gå en sådan här utbildning och jobba inom denna fysiskt krävande men otroligt lärorika bransch! Man tjänar dessutom väldigt bra! Men det är bara ett plus! Jag skulle vilja tipsa om och rekommendera just den här utbildningen och den här skolan till alla er där ute som vill jobba i en fysiskt krävande bransch och som vill jobba med förare på ett eller annat sätt! Jag ska inte göra ett allt för långt inlägg nu, men tänkte bara skriva lite kort om detta! Hoppas ni för övrigt mår bra, och tar hand om er! Ha det bra nu, och var rädda om er! Kram!