Massage är bra för stress

Tjena, tjena och välkommen till mig igen! Just nu är det fredag morgon och jag sitter och skriver detta inlägg innan jag ska dra mig iväg till jobbet. I eftermiddag ska jag till Seppos Massage i Haninge och jag längtar verkligen dit. Jag gör detta ibland på fredagar så att jag kan slappna av ordentligt på helgerna, istället för att stressen till jobbet ska sitta kvar i bakhuvudet.

I alla fall är det nu fredag morgon, och det är så skönt att det bara är några timmar kvar till helg. Jag älskar mitt jobb, men jag längtar ändå till helgerna eftersom jag då kan umgås med min familj och ta det lugnt. Min favoritsyssla är att ligga i soffan och ta det lugnt, så det gör jag väldigt mycket under helgerna. Jag ska i alla fall till Seppos Massage i Haninge så att jag kan få slappna av, och min man ska även komma dit och möta mig då det är första gången som han ska testa på massage. Jag skulle gärna vilja veta om ni har gått på massage någon gång och hur ni upplevde det, kan inte ni kommentera era upplevelser? Om ni har vägarna förbi så tycker jag att ni ska gå in på Seppos Massage i Haninge och testa på den underbara massage som de ger. Det var nog allt för nu, så jag ska avrunda och åka till jobbet. Ni får ha det så himla bra och ha en trevlig helg ,ed massa skratt och kärlek. Kram på er så hörs vi i nästa inlägg som kommer på söndag.