Romeros får hädanefter sköta vår hemstädning

Sedan jag flyttade hemifrån så har jag hållit hårt på städningen. För ett par år sedan så köpte jag och min dåvarande sambo, nu man, ett hus i Järfälla. Jag tycker om när det är rent och städat och vill att det ska hållas rent. Men nu har jag också jobbat väldigt mycket under en period och min man arbetar ännu mer än jag gör. Därför har ingen av oss varken velat eller orkat städa när vi har kommit hem efter att man har tränat, hämtat och skjutsat barnen, fixat mat och tillslut lagt sig i soffan. Då är vi helt slut. Så för en tid sedan så kontaktade jag ett städföretag i Järfälla som heter Romeros Miljövård AB, de erbjuder städning till både privatpersoner och företag i Järfälla med omnejd. de var här förra veckan och genomförde en städning, det var några dagar innan vi gick på semester och det har nog aldrig varit så rent här hemma som det var efter deras städhjälp. Hädanefter så kommer Romeros Miljövård AB att få städa hemma hos oss emellanåt. Resultatet av deras städning var fantastiskt, det har aldrig varit så rent här hemma som efter att de var här och städade. Deras städföretag i Järfälla är riktigt duktiga, de har varit aktiva inom städning under flera års tid och har under dessa år samlat på sig bred kunskap och erfarenhet om hur deras tjänster ska utföras på bästa sätt. Deras städare har både erfarenhet och utbildning kring de städtjänster som de erbjuder, de använder kvalitativa metoder och hjälpmedel som bidrar till att städningen slutar i goda resultat.