Tack vare dem lyckas jag hålla mina blommor vid liv

Hej, hej, vad kul att se dig här! Idag ska jag ge ett oerhört bra tips till er som inte har så värst gröna fingrar och behöver hjälp med blommor i Rödeby. Personligen vänder jag mig alltid till Tågaborgs Blommor när jag behöver tips och råd angående blommor eller växter.

Eftersom jag behöver professionell hjälp av en florist kan ni nästan lista ut att jag inte har så gröna fingrar, jag är den personen som köper blommor och sen inte lyckas hålla dem vid liv. Vad jag än gör så lyckas jag bara döda de blommor och växter som jag köper, därför tycker jag att det är så skönt att jag har hittat det här företaget för de hjälper mig verkligen att lyckas hålla liv i det jag köper. Efter att jag hittade dem går jag alltid dit när jag vill köpa nya blommor i Rödeby. Jag har ju framfört att jag verkligen tycker att de har hjälp mig, lite mer ingående kan jag säga att de har hjälpt mig att hitta de blommor och växter som passar in i min lägenhet och som samtidigt är lättskötta. De har frågat mig mycket för att få en så bra insikt som möjligt och har därefter kunnat hjälpa mig hitta blommor i Rödeby som kommer passa mina önskemål och behov. Alla mina större växter som jag har köpt där har lyckats överleva länge och de blommor som jag köper håller sig mer än en dag, ni hör ju, jag är otroligt tacksam för all hjälp jag fått från dem för att lyckas ha levande blommor i hemmet istället för döda.